Feng Shui Ruimte Analyse. 

In harmonie leven, werken en ontwikkelen met de natuur als basis. Vanuit dit gedachtegoed je meest directe woon-, leef-, en werkomgeving in harmonie brengen met al wat is. Feng Shui richt zicht tot deze relatie, tot de harmonie tussen mens en natuur. De harmonie tussen mens en energie. 

Het samenkomen van datgene wat de mens ontwerpt met datgene wat de natuur bezit.

De guldensnede, beeldende kunst en schoonheid zijn onderliggende waarden welke gebruikt worden in Feng Shui Ruimte Analyse. 
Het doel van Feng Shui Ruimte Analyse  om de levensenergie voelbaar, inzichtelijk en helder voor je te maken zodat intenties, manifestaties kunnen worden. Op die manier krijgt je invloed op je eigen balans en levensenergie. 

Feng Shui is een 'levenswijze' welke zich ook binnen bedrijfscultuur steeds meer laat zien. Werken vanuit harmonie opent naar talenten.  

Je bedrijf laten analyseren omdat jij en je werknemers willen 'werken' met levensenergie.

Kijk eens opnieuw naar je woning, je woonomgeving, je bedrijf, je werkplek, je werkomgeving. Met open vizier neemt SWIEN je mee naar andere mogelijkheden en andere inzichten. Kleine aanpassingen kunnen de grootste veranderingen in gang zetten en zo een betere ondersteuning bieden in alle facetten die zich in het leven of het werken aandienen. 

Als bewoner of medewerker van een bedrijf, creëer je nieuwe 'eigen' omgeving welke los kan staan van trends, 'plaatjes' of andere vormen van beïnvloeding. Door de energetische werkwijze voed je de levensenergie waardoor mogelijke blokkades in een ruimte weggenomen kunnen worden en er een fijne, vrije stroom van energie ontstaat welke welbevinden en welzijn stimuleert.
Er staat je niets in de weg om je meest directe woon-, leef-, en werkomgeving op deze wijze te omarmen en de levensenergie te richten op datgene wat gemanifesteerd mag worden.

Je woning laten analyseren omdat je zelf aan de slag wilt met je eigen leef-, werkomgeving en energie.

Een uitdaging, ja zeker! en hoe leuk, hoe inspirerend. Ga aan de slag en ervaar de verandering als een proces. Je ontmoeting met levensenergie en de bewustwording van je eigen invloed hierop.

Een woning of bedrijf wordt geanalyseerd door te werken met de plattegrond. Alle belangrijke levensgebieden van een woning of bedrijf worden geanalyseerd. Hierdoor ontstaat er inzicht in de stroom van levensenergie.
De resultaten van de Feng Shui Ruimte Analyse  worden besproken, uitgelicht en vertaald naar de interieur wensen. Alles wordt via een PDF bestand aangeleverd en desgewenst ook schriftelijk.

Hoe wordt levensenergie inzichtelijk? 

*je ontdekt de mogelijkheden van een ruimte.

*De plattegrond van een woning of pand maakt de levensenergie inzichtelijk. 

*Hoe ruimtes het beste in te richten zijn zodat de levensenergie voelbaar wordt.

In de analyse vind je kleur-, en materiaalgebruik terug en ook vormen en verhoudingen worden in de analyse meegenomen. Alles wordt helder uitgelegd en de toepassingen hiervan beschreven.
Met al deze nieuwe inzichten kun je aan de slag desgewenst met ondersteuning van SWIEN of een Interieur bedrijf die bij je past. Je boort je eigen creativiteit aan en richt je woning of bedrijf zo in dat het je in alle levensfacetten ondersteund. De levensenergie richt zich tot iedereen die in de ruimtes aanwezig is en zal zich energetisch manifesteren.

Een woning of bedrijf krijgt zijn eigenheid waardoor het je in alles wat je doet, wilt doen of gaat doen, ondersteuning biedt.

Je creëert je eigen passende levensenergie in je eigen persoonlijke woon-, leef-, of werkomgeving. Daarmee ondersteun je, je eigen persoonlijke balans en die van je werknemers.

 

Natuurlijk heb je nog vragen; mail, app of bel, SWIEN staat je graag te woord.

info@swien.nl    +31 620324982

 

Feng Shui Ruimte Analyse by SWIEN.

Josien Kiewiet
Kleurdeskundige

Gecertificeerd modulaire opleiding Feng Shui “School voor praktische Feng Shui”
Gediplomeerd Feng Shui “Arrangementen Methode” geaccrediteerd door BATC Beroepsorganisatie